I, šta kažete, neke stvari je nemoguće promašiti?

Luzer godine

I, šta kažete, neke stvari je nemoguće promašiti?

E. Škorić

Ponekad mediji pretjeruju kada su u pitanju snimke promašaja s nogometnih terena, no ovaj današnji koji nam dolazi iz Holandije je najbizarniji mogući.

Na utakmici tamošnjih niželigaša Harkemase Boysa i Capelle zabilježen je promašaj godine, mada se slično nešto danas dogodilo i u Engleskoj.

Napadač domaćeg tima izašao je sam pred golmana, koji je pokušao da izbije loptu, no ona se odbila u šesnaesterac gostiju i dečko s brojem 22 na leđima šetkao se, ciljao i onda opalio iznad gola.

Odmah se uhvatio za glavu, publika je bila u šoku, a jedino što je pozitivno za nesretnog igrača je činjenica da je u tim trenucima njegova ekipa vodila 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti