I Stara dama želi Ibiševića

Nakon Lazia i Fiorentine

I Stara dama želi Ibiševića

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i napadač Hoffenheima, Vedad Ibišević, mogao bi u ljetnom prelaznom roku napustiti njemački klub, a ako njegova moguća nova destinacija sve više se spominje Italija.

Naime, pojedini talijanski sportski internet portali već su pisali da su za našeg reprezentativca zainteresirani Fiorentina i Lazio, a navodno je interes za Ibiševića pokazao i Juventus.

Staru damu na ljeto će gotovo sigurno napustiti Vincenzo Iaquinta, koji će karijeru najvjerovatnije nastaviti u Glasgow Rangersima, a kao njegova zamjena spominje se Ibišević.

Mogući problem pri realizaciji transfera mogla bi biti odšteta, jer Hoffenheim za našeg reprezentativca traži 10 miliona eura, no kako piše portal Sportevai.it, čelnici Stare dame svjesni su da su za Ibiševića zainteresirani i drugi klubovi, te su se spremni uključiti u borbu za njegov angažman.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.