I to je moguće: Iz Barce prelazi u Real Madrid?
Foto: EPA

Andre Gomes u centru pažnje

I to je moguće: Iz Barce prelazi u Real Madrid?

Endin Čaušević

Na kraju ove sezone Barcelonu će napustiti trener Luis Enrique, a njegovim stopama najvjerovatnije će krenuti nekoliko fudbalera koje je ovaj stručnjak doveo na Nou Camp.

Prošlog ljeta Barcelona je iz Valencije dovele Andrea Gomesa, ali portugalski reprezentativac i nije baš uspio opravdati povjerenje. Navijači katalonskog kluba traže njegov odlazak jer vjeruju da nije dovoljno dobar da nosi dres Barcelone i naredne sezone.

Međutim, španski mediji prenijeli su danas nevjerovatnu priču u kojoj je glavnik lik upravo Gomes. Naime, špekuliše se da će Gomes napustiti Barcelonu, te da će uraditi ono što je "zabranjeno", a to je odlazak u Real Madrid.

Navodno, njegov agent Jorge Mendes ponudio je ovog igrača kraljevskom klubu jer je i Real prošlog ljeta bio zainteresovan za njega. Ipak, Gomes je za 35 miliona eura otišao u Barcelonu, no nije nemoguće da ga od naredne sezone gledamo u dresu ljutog rivala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi