I to je moguće: Odbio Barcelonu zbog Rennesa

Ne želi da ide u Barcinu B ekipu

I to je moguće: Odbio Barcelonu zbog Rennesa

Endin Čaušević

Mladi senegalski fudbaler Ismaila Sarr napravio je potez koji je iznenadio sportsku javnost.

Naime, bivši igrač Metza je bio na meti Barcelone koja mu je nudila ugovor na pet godina i zaradu od 17 miliona eura za njega i njegovog agenta, ali je Sarr to odbio. On je poručio da ne želi da bude dio Barcelonine B ekipe, te da mu je želja da narednu sezonu igra za neki prvi tim.

Sarr je na kraju odlučio da odbije ponudu Barcelone jer se u čini se pravom trenutku javio Rennes. Francuski tim mu je ponudio mjesto u prvom timu što je ovaj 19-godišnji Senegalac odmah prihvatio.

Francuski mediji za Sarra navode da se radi o nevjerovatno talentovanom fudbaleru. Navodno, Sarr je svojim prijateljima priznao da vjeruje da je Barcelona sada prevelik zalogaj za njega, te da još uvijek nije spreman da napravi taj korak u svojoj karijeri. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi