I Veziri u punom pogonu

I Veziri u punom pogonu

Pod vodstvom novog trenera Edina Prljače fudbaleri Travnika počeli su sa pripremama za narednu sezonu u kojoj će glavni cilj ponovo biti osigurati ostanak u društvu najboljih.

Prvi dan priprema Veziri su odradili dva treninga na kojima su prisustvovali: Fejzić, Salešević, Terzić, E.Varupa, Ribić, Laštro, Kovačević, Zatagić, Hećo, Isaković, Torlak, Am.Čurić, Fazlić, Hrvat, te šest juniora i novajlije Seferović (Iskra) i Kunić (Čelik). Opravdano su odsustvovali An. Čurić, N.Varupa i Lihovac, dok je vratar Anel Pjanić napustio Pirotu.

Nova imena na piroti su Seferović iz Iskre i Kunić iz Čelika. Prvoj ekipi priključen je i perspektivni napadač Rifet Melić koji je ove godine izašao iz omladinskog pogona Travničana.

"Krenut ćemo odmah sa radom. Imamo puno posla, a malo vremena. Prvi dio priprema odradit ćemo u Travniku. Drugi dio priprema planiramo odraditi negdje van grada, za sada ne znamo tačnu lokaciju ali sigurno je da ćemo jedan dio priprema provesti van grada gdje bi trebali odigrati i nekoliko pripremnih utakmica kako bismo spremni ušli u predstojeću sezonu koja ove godine starta dosta ranije nego što je bio slučaj predhodnih godina," rekao je novi šef stručnog štaba Vezira, Edin Prljača u razgovoru za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.