I Zaccheroni kandidat za klupu Juventusa
Zacceroni bi mogao naslijediti Ferraru

Serie A

I Zaccheroni kandidat za klupu Juventusa

Nakon što su shvatili da su vrlo male šanse da na klupu Juventusa sjedu Guss Hiddink ili Rafael Benitez u upravi torinskog kluba su se sjetili i bivšeg trenera Udinesea i Milana Alberta Zaccheronija.

Zaccheroni je već dugo bez posla, pa je izgledna opcija da jedan od najvećih taktičara talijanskog nogometa preuzme klupu Juventusa.

Cirro Ferrrara je skoro pa prošlost, čeka se samo trenutak kada će i zvanično dobiti otkaz. Pod njegovim vodstvom klub je ispao iz Lige prvaka, dok u Seriji A već ima osam poraza i nalazi se na veoma lošem šestom mjestu. Nade u titulu više niko ne polaže.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti