I Željo zainteresiran za Kunića, uskoro konačna odluka

Sjajne igre nisu prošle nezapaženo

I Željo zainteresiran za Kunića, uskoro konačna odluka

S. Mlaćo

Bez obzira da li Borac na kraju ostane u Premijer ligi BiH, sigurno će ostati bez svog najboljeg strijelca iz prošle sezone Petra Kunića.

Naime, Kunić se već odavno nalazi na meti klubova iz naše zemlje, ali inostranstvo, a čini se da će sve u narednim danima biti završeno.

Kako saznajemo, Kunić je obavio razgovore sa čelnicima Sarajeva i Željezničara, međutim u ovom trenutku je bliži odlasku u inostranstvo.

Za njegove usluge zainteresiran je i jedan tim iz Slovačke, ali ovaj nogometaš do realizacije transfera nije želio ništa govoriti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Kunić je u prošloj sezoni postigao 12 pogodaka u ligi te tri u Kupu BiH. Pored Borca nastupao je za Duklu U-21, Radnik, Rudar Prijedor i Novi Pazar. Nastupao je i za juniorsku reprezentaciju Srbije, te mladu reprezentaciju BiH.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi