Iaquinta bi mogao napustiti Juventus

Iaquinta bi mogao napustiti Juventus

Agent napadača torinskog Juventusa Vincenza Iaquinte izjavio je da je odlazak njegovog klijenta iz Torina moguća opcija.

Iaquinta se nalazi pred izlaznim vratima Juventusa nakon što je prošlu sezonu uglavnom bio povrijeđen, a njegovo mjesto u ekipi zauzeli su Fabio Quagliarella i Alessandro Matri.

"Iaquinta je zaliječio sve svoje povrede i sasvim je spreman za igru. Dobro se osjeća i u punoj je formi. Ipak, još uvijek ne znamo da li će ostati u Juventusu. Još uvijek nismo razgovarali na tu temu, ali mogu reći da se nekoliko klubova u Italiji i Španiji raspituje za njega", kazao je agent Andrea D’Amico.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije