Iaquinta: Nemam namjeru napustiti Juventus

Iaquinta: Nemam namjeru napustiti Juventus

Edmir Škorić

Vicenzo Iaquinta spominjao se kao moguća zamjena za Didiera Drogbu u Chelseau, no Juventusov golgeter ističe da neće napustiti Torino.

"Ne mogu više čekati da igram. Odlazak u Engleske? Dobro mi je i ovdje. Sretan sam što me povezuju sa raznim klubovima, no sada me zanima samo Juventus i nemam ga namjeru napustiti", kazao ja Iaquinta.

Italijan je povrijeđen od novembra, te priznaje kako je nestrpljiv s oporavkom.

"Bio sam razočaran nakon što mi se to dogodilo, ali sam sada gotovo spreman dati svoj doprinos. Vjerujem u ove momke, klub i njegove navijače. Uvjeren sam da još uvijek imamo mogućnost napraviti nešto veliko. Ne smijemo dopustiti da razna nagađanja utječu na naše ciljeve", dodao je nekadašnji igrač Udinesea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije