Iaquinta razočaran ispadanjem

Juventus se oprostio od Evropske lige

Iaquinta razočaran ispadanjem

Najtrofejniji italijanski klub Juventus ispao je iz Evropske lige, te se sada u potpunosti može posvetiti igranju u Seriji A.

Juventus je remiziravši sa poljskim Lechom u Poznanu izgubio sve šanse za plasman dalje u Evropskoj ligi kolo prije kraja takmičenja po grupama.

"Veoma sam razočaran što smo eliminisani iz Evropske lige. Mogli smo se kvalifikovati u nokaut fazu, ali nismo uspjeli jer smo remizirali u svih pet utakmica. Da smo pobijedili u samo jednom susretu mogli smo se kvalifikovati dalje", smatra napadač Stare dame Vicenzo Iaquinta.

"Sada se moramo okrenuti takmičenju u Seriji A i već naredni meč protiv Catanije od velike nam je važnosti. Želimo krenuti u domaćem prvenstvu sa serijom pobjeda", dodao je Iaquinta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije