Iaquinta se vraća na teren poslije 4 mjeseca

Dobre vijesti za Juventus

Iaquinta se vraća na teren poslije 4 mjeseca

Edmir Škorić

Talijanski reprezentativac Vincezno Iaquinta će po svemu sudeći biti spreman za okršaj njegovog Juventusa i Fiorentine ovaj vikend.

30-godišnji Iaquinta je jučer trenirao i mogao bi nastupiti za Juventus nakon više od četiri mjeseca. Podsjetimo, on je krajem oktobra imao operaciju i oporavak je trajao duže nego što se to predviđalo.

Iaquinta je odigrao sat vremena u jučer pripremnoj utakmici i Alberto Zaccheroni će ga najvjerovatnije staviti u uži izbor igrača protiv Fiorentine u nadolazećem kolu italijanskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije