Ibišević: Čekao sam svoju šansu

"Slatka osveta" Ragnicku

Ibišević: Čekao sam svoju šansu

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Vedad Ibišević jučer je, nakon četiri utakmice sjedenja na klupi, dobio priliku od prve minute, a treneru Ralfu Ragnicku zahvalio se sa dva postignuta gola.

Naš reprezenativni napadač zablistao je u Frankfurtu, postigavši dva pogotka u 4:0 pobjedi njegova Hoffenheima kod Eintrachta. 

"Naravno da je dobar osjećaj kada četiri utakmice sjedite na klupi, a onda postignete dva gola. Upravo sam čekao svoju šansu", rekao je Ibišević njemačkim novinarima, dodavši još:

"Bio sam iznenađen što sam se igrao od početka, jer je konkurencija u našem napadu zaista velika".

Trener Hoffenheima Ralf Rangnick je kazao kako je Ibišević "imao sjajan nastup", pa sigurno možemo 26-godišnjeg napadača u narednim utakmicama očekivati kao startera. Svojim zalaganjem to je sigurno zaslužio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.