"Ibišević i Salihović žele ostati"

Holger Stanislawski ne očekuje promjene u timu:

"Ibišević i Salihović žele ostati"

Holger Stanislawski, trener Hoffenheima, ne očekuje da će januarski prelazni rok biti aktivan u ovom njemačkom klubu, što znači da će naš dvojac, Vedad Ibišević i Sejad Salihović ostati u timu iz Sinsheima.

Većini igrača Hoffenheima ugovor ističe na kraju sezone, tako da mediji sve češće pišu o odlasku nekih igrača iz njemačkog kluba. Najviše se spominju naši reprezentativci Ibišević i Salihović.

Blackburn još uvijek ne odustaje od Ibiševića i spreman je poslati ponudu timi iz Sinsheima, dok se Salihović povezuje sa Wolfsburgom. No, Stanislawski ističe da je bosanskohercegovački dvojac zadovoljan u Hoffenheimu.

"Ukoliko neko od igrača dođe i traži promjenu sredine, onda mu ja neću stajati na putu.No, ja još nisam razgovarao ni sa jednim igračem o odlasku, niti rekao da neko od njih ne radi dovoljno dobro. Rado bih da svi ostanu", rekao je Stanisalvski, osvrnuvši se na Ibiševića i Salihovića:

"Niko od njih nije razgovarao sa mnom. Kada pogledate zalaganje na treningu, to pokazuje da žele ostati ovdje. To je dobar pokazatelj da su zadovoljni".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije