Ibišević ide na "dernek" u New York
Ibiševićeva raja iz "sela veselog" ima puno razloga za slavlje...

Hoffenheimovci skupa i za Novu godinu

Ibišević ide na "dernek" u New York

Adnan Beganović

Vedad Ibišević i njegova družina iz Hoffenheima nakon izvanrednih partija u Bundes ligi, novogodišnje praznike dočekat će zajedno u New Yorku.

Pozitivno ozračje koje vlada u Hoffenheimu preneseno je sa fudbalskih terena i u privatni život. Naime, gotovo pola ekipe Hoffenheima će i novogodišnje praznike dočekati zajedno u pomenutoj američkoj metropoli.

U New York tako su već otputovali Selim Teber, Marvin Compper, Tobias Weis, Demba Ba, Ramazan Özcan, Christoph Janker, Per Nilsson i pomoćni trener Tomislav Marić sa svojim "ljepšim polovicama", dok će im se naš Vedad pridružiti nakon posjete roditeljima u St. Louisu.

"To je prilično neobično i nevjerojatno. Zajedno su cijelu sezonu, a onda kada napokon imaju dvije sedmice slobodno, oni se opet ne odvajaju! To najbolje pokazuje koliko je pozitivna klima u našoj ekipi", kazao je trener Ralf Rangnick za njemačke medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.