Ibišević je potrošio sve kredite

Trener Hoffenheima ljut na bh. napadača

Ibišević je potrošio sve kredite

Trener Hoffenheima Ralf Ragnick obrušio se na svog napadača Vedada Ibiševića, nakon utakmice sa Freiburgom.

Kako piše njemački portal Spox.com, Ragnick je rekao da je "Ibišević iskoristio posljednji kredit".

"Mislim da njegova igra ima povezanosti s egoizmom. To i ne treba ponovno vidjeti na video zapisu, već odmah reagovati. Samo o njegovom angažmanu na treningu zavisi hoće li igrati u sljedećem kolu protiv Wolfsburga", rekao je Ragnick.

Naime, Ibišević je u 17. minuti susreta sa Freiburgom izašao sam pred golmana, ali umjesto da uposli Carlosa Eduarda on je šutirao, ali golman odbranio.

"Ili ga nije vidio, ili ga nije želio vidjeti. Svejedno, ni jedna opcija nije prihvatljiva", nadovezao se sportski direktor kluba Jan Schnidelmeiser.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.