Ibišević na klupi protiv Bayerna

Salihović i dalje van terena

Ibišević na klupi protiv Bayerna

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević sutra će najvjerovatnije početi sa klupe susret 8. kola njemačke Bundeslige, koji njegov Hoffenheim igra protiv Bayerna.

Naš reprezentativni napadač vratio se normalnom režimu treninga prošle sedmice, a trener Hoffeheima Holger Stanislawski najavio je da bi Ibiševića mogao uvrstiti za tim protiv Bayerna.

"S obzirom na njegov oporavak, moraćemo sačekati još dva treninga da vidimo u kakvom je stanju. Sumnjam da će počewti susret od prve minute, ali bi svoju priliku treba čekati sa klupe", rekao je strateg Hoffenheima.

Što se tiče drugog reprezentativca Bosne i Hercegovine u dresu Hoffenheima Sejada Salihovića, njega definitivno neće biti u kombinacijama za susret sa Bayernom.

"Sejad neće moći igrati protiv Bayerna, to je definitvna odluka medicinske službe. Ipak, ohrabruje činjenica da je počeo trčati i nadam se da će se u što skorijem vremenskom roku vratiti na teren", dodao je Stanislawski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.