Ibišević: Okrećemo se narednim utakmicama

Nakon sinoćnje utakmice

Ibišević: Okrećemo se narednim utakmicama

O. Lekić

U okviru 5. kola Bundeslige sinoć su snage odmjerili Hoffenheim i Bayern, a nakon 90 minuta više razloga za slavlje imali su Bavarci.

Hoffenheim je golom Ibiševića došao do prednosti već u prvoj minuti, no golovima Thomasa Mullera i Daniela van Buytena Bayern je uspio preokrenuti.

"Bilo bi mnogo bolje radi morala moimčadi da smo slavili, no moramo se okrenuti prema naprijed. Pred nama su dueli sa Kolnom i Mainzom i sigurno je da nitoi jedan neće biti lagan. Protiv Bayerna nije bilo lako napadati, no stvorili smo pokoju priliku", rekao je Ibišević za njemačke medije, dok je Salihović izjavio:

"Teško je protiv Bayerna stvoriti mnogo prilika za gol. Odigrali smo sasvim pristojno, no pred kraj utakmice ponestalo nam je sreće. Kada se sve sabere i oduzme, mogu reći da nismo bili loši, no ovu utakmicu tyreba što prije zaboraviti i okrenuti se narednim."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.