Ibišević predvodi najbolji tim 5. kola Bundeslige
Foto: EPA

U sjajnoj formi

Ibišević predvodi najbolji tim 5. kola Bundeslige

A. Beganović

U okviru 5. kola Bundeslige utakmicu sa najviše golova odigrali su Eintracht i Hertha (3:3), a sjajnu partiju pružio je i bosankohercegovački reprezentativac i napadač ekipe iz Berlina, Vedad Ibišević.

Ibišević je bio najbolji igrač Herthe, postigao je dva pogotka, a njegova fenomenalna igra nije ostala nezapažena, odnosno uticajni Kicker uvrstio ga je u tim kola.

Pored Ibiševića u najboljem timu 5. kola nalaze se Adler (HSV), Stafylidis (Augsburg), Tah (Bayer), Boateng (Bayern), Sorensen (Koln), Dahoud (Borussia Moenchengladbach), Ribery (Bayern), Fabian (Eintracht), Esswein (Hertha) i Cicharito (Bayer).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti