Ibišević: Puni smo samopozdanja

Nova pobjeda Švaba

Ibišević: Puni smo samopozdanja

A. Beganović

U okviru 30. kola Stuttgart je na gostovanju savladao Augsburg sa 3:1, a jedan pogodak za popularne Švabe postigao je i naš reprezentativac Vedad Ibišević.

Četvrtu pobjedu u posljednjih pet utakmica upisali su fudbaleri Stuttgarta, a sa sjajnim partijama nastavio je i naš reprezentativac Vedad Ibišević, koji smatra da je Augsburg njemu i njegovim saigračima zadao mnogo problema.

"Mi se igramo fudbala, na terenu nam je zabavno, pa čak kad je teško kao protiv Augsburga. Puni smo samopouzdanja, u posljednje vrijeme igramo fenomenalno, a već u petak nas očekuje derbi sa Werderom. Biće teško jer smo i pomalo umorni, ali uvjeren sam da možemo nastaviti pobjednički niz", istakao je Ibišević nakon sinoćnjeg susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.