Ibišević se pridružio reprezentaciji!
Digao atmosferu do usijanja: Vedad Ibišević

Odlična atmosfera u bh. timu

Ibišević se pridružio reprezentaciji!

Atmosfera u reprezentaciji BiH, smještenoj u hotelu NH u Genku, uoči susreta sa Belgijancima je odlična, ali i malo napeta, zbog važnosti predstojeće utakmice. Međutim, jedan je čovjek digao atmosferu „do bola“!

Logična je mala doza nervoze u redovima fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči ovako važnog dvoboja kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Međutim, sve je nervoze u bh. taboru u Belgiji nestalo kada su reprezentativci i stručni štab BiH u holu hotela NH, gdje je smještena naša reprezentacija, ugledali – Vedada Ibiševića!!!

Sjajni napadač Hoffenheima i bh. reprezentacije u Genk je došao kako bi bodrio svoje saigrače u susretu sa Belgijancima.

"Žao mi je što večeras neću moći istrčati na travnjak i pomoći našoj reprezentaciji da ostvari dobar rezultat. Međutim, bez obzira na neigranje nekoliko reprezentativaca mislim da BiH večeras može do pobjede!“, kazao je Vedad Ibišević za SportSport.ba.

Vedo će u Genku sa tribina bodriti naše momke zajedno sa svojim saigračem iz Hoffenheima Sejadom Salihovićem, koji se bh. reprezentaciji pridružio u Belgiji još sinoć.

"Iako smo hendikepirani povredama nekolicine igrača, mislim da to neće smetati našoj reprezentaciji da uzme Belgiji barem bod, koji bi u slučaju pobjede u Zenici bio od ogromnog značaja. Pomalo sam tužan što ću večeras morati sjediti na tribinama, ali šta je tu je, želim našim momcima sve najbolje u večerašnjem susretu!“, kazao je Salihović za najčitaniji sportski portal u Bosni i Hercegovini.

NH_genk-foto-Dado.RuvicNaši navijači pred hotelom NH u Genku u kojem je smještena selekcija Bosne i HercegovineReprezentaciji Bosne i Hercegovine u Genku se danas priključio i golman Travnika Adis Nurković, koji je ekspesno pozvan, nakon što se selektoru Miroslavu Blaževiću povrijedio i Romeo Mitrović. Nemanja Sukić stajaće večeras od prve minute na golu BiH, dok će Nurković biti na klupi za rezerve.

Vremenske prilike u Genku ni danas nisu najpovoljnije. Iako je sunčano, puše jak i hladan vjetar i temperatura se kreće oko pet stepeni celzijusa, dok će večeras očekuje da će temperatura pasti na „nulu“.

Ostanite i dalje uz SportSport.ba tokom dana donosimo Vam najnovije informacije iz Belgije!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.