Ibišević: Uvijek dajem gas do daske

Vedo ponovo u sastavu

Ibišević: Uvijek dajem gas do daske

Adnan Beganović

Nakon što je u posljednjem susretu svog Hoffenheima protiv HSV-a u igru ušao tek u 74. minuti, naš reprezentativac Vedad Ibišević, sutra će protiv Eintrachta ponovo biti starter.

"Nisam zadovoljan kad ne igram. No, profesionalac sam. Moram se pomiriti sa svakom trenerovom odlukom", rekao je Ibišević za njemačke medije, a trener Hoffenheima Ralf Ragnick potvrdio je da će Vedo sutra utakmicu početi od prve minute.

"U subotu protiv Eintrachta počinje od prve minute. Nisam ga zadržao na klupi u Hamburgu zato da bih ga probudio, već zbog viđenoga na treninzima. Drago mi je, svejedno, ako se zbog toga trgnuo", rekao je Ragnick, a Ibišević je zaključio:

"Uvijek dajem gas do daske i uvijek se borim koliko mogu. Ne trebam pozive za buđenje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije