Ibišević za kaznu posjetio školu

Poklonio djevojčici dres i bocu sa autogramom

Ibišević za kaznu posjetio školu

Edmir Škorić

Vedad Ibišević, bh. reprezentativac i napadač Hoffenheima, u utorak je posjetio osnovnu školu u Sinsheimu.

Ibišević je 26. februara, kada je Hoffenheim igrao kod kuće protiv Mainza (1:2), prilikom napuštanja terena u 65. minuti šutnuo bocu vode, pa je malo nedostajalo da pogodi 12-godišnju djevojčicu koja je, inače, skupljala lopte na utakmici.

"Kada je Ibišević zamijenjen sjedila sam pored terena, a odjednom je pored mene proletjela boca, što me šokiralo. Ali i dalje želim skupljati lopte, no iza gola, ali ipak mislim da je Vedad dobar", kazala je 12-godišnja Jaqueline Kroll.

Stoga je za kaznu Ibišević morao posjetiti njenu školu, kako bi djevojčici poklonio dres i bocu sa svojim autogram.

"Nisam posjetu školi shvatio kao kaznu, jer ja ionako volim djecu. Ta mala gesta bila je isprika djevojčici i čitavom razredu", dodao je naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.