Ibišević Zamparinijev "Mister X"?

Naš napadač na meti Palerma

Ibišević Zamparinijev "Mister X"?

Vedad Ibišević, koji je nedavno rekao da ostaje u Hoffenheimu, prema pisanju talijanskih medija našao se na meti Palerma.

Maurizio Zamparini, predsjednik Palerma, najavio je dolazak "Mister X-a" u januarskom prelaznom roku, a talijanski mediji smatraju da bi to mogao biti Vedad Ibišević.

Naš reprezentativni napadač dugo se povezivao sa Blackburnom, gdje ga je silno želio Steve Kean. Međutim, Ibišević je nakon pobjede nad Augsburgom u Kupu Njemačke izjavio da ostaje u Hoffenheimu.

Ostaje nam samo da vidimo da li je 27-godišnji napadač, zaista, Zamparinijev "Mister X" i ukoliko jeste, da li će se možda njegova odluka promijeniti kada dođe ponuda sicilijanskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.