Ibra: Bolji smo, pobijedit ćemo Inter

Šveđanin predviđa

Ibra: Bolji smo, pobijedit ćemo Inter

Edmir Škorić

Napadač Barcelone, Zlatan Ibrahimović, tvrdi da zna pobjednika u duelima Lige prvaka između njegovog sadašnjeg i bivšeg kluba. Dakako, Šveđanin tipuje na katalonsku momčad.

Do neki dan igrač Intera, sada napadačka snaga Barcelone, vjeruje da će u ogledima ova dva kluba u okviru Lige prvaka slaviti katalonski tim.

"Imamo bolje igrače, igramo puno ljepši stil nogometa, posjedujemo loptu, i uvijek igramo napadački", izjavio je Ibra.

"Praktikujemo daleko više od Intera napadačku igru. To nas čini boljima, i nemam sumnje da Ćemo pobijediti. Znam da hoćemo. M smo jači", zaključio je švedski napadač.

Unatoč tim tvrdnjama, Ibrahimović je kazao kako se veseli povratku na San Siro po prvi put sa novim klubom.

"Ne mogu dočekati da se vratim na moj stari stadion u dresu drugog kluba. Bit će vrlo uzbudljivo".

Zlatan je svoj prvijenac u dresu Barcelone postigao prošle sedmice u prvom kolu Primere protiv Sporting Gijona. Važan pogodak postigao je za reprezentaciju Švedske u gostima kod Mađarske. Naime, Ibru je s(p)retno pogodila lopta golmana Mađarske u posljednjoj minuti utakmice i ušla u mrežu za pobjedu Šveđana (1:2).

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.