Ibra: El  Clasico će biti fantastičan

Barcelona i Real 29. novembra

Ibra: El Clasico će biti fantastičan

Edmir Škorić

29. novembra igrat će se veliki El Clasico, a novi napadač Barcelone, Zlatan Ibrahimović, tvrdi da će to biti fantastična predstava za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Real Madrid i Barcelona na Nou Campu sastaju se 29. novembra, što će biti itekako mamac za sve nogometne poklonike, iako momčadi iz prijestolnice Španije trenutno ne ide najbolje.

"To će biti nešto fantastično, ne samo za španjolske obožavatelje, već za sve. Raduje se igrati ovu utakmicu", kazao je Ibrahimović.

"Ako pogledamo rezultate, jasno je da stvari u Madridu nisu savreše. No, to je novi projekt. Potrebno je vremena za formiranje jedne strašne momčadi i sigurno imaju potencijala postati veliki klub", dodao je švedski napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.