Ibra: Nije nam bitan naredni protivnik

Liga prvaka

Ibra: Nije nam bitan naredni protivnik

Adnan Beganović

Nakon što su sinoć uspješno prošli kroz hladnu Ukrajinu fudbaleri Barcelone očekuju žrijeb i protivnika u osmini finala Lige prvaka, a golman Victor Valdes i napadač Zlatan Ibrahimović izjavili su da im je nebitno ko će im biti protivnik.

"Dinamo se pokazao kao vrhunski protivnik, nije bilo lako, ali imali smo povjerenja u naš stil igre koji nam je na kraju i donio mogućnost preuzimanja kontrole. U žrijebu je potrebno malo sreće, ali mi smo veliki posao napravili osvojivši prvo mjesto u grupi. Lično mi idući protivnik nije bitan", rekao je Valdes dok je Ibrahimović izjavio:

"Upisali smo jako važnu pobjedu, ali ona nam je jedina važna. Ne zanima nas koga će nam donijeti žrijeb, fokusirani smo sam na sebe, bitna je jedino Barcelona."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.