Ibra propušta Tenerife zbog žutog kartona

Peti u sezoni

Ibra propušta Tenerife zbog žutog kartona

Edmir Škorić

U remiju Barcelone i Villarreala (1:1) Zlatan Ibrahimović "pokupio" je petu javnu opomenu i naredni susret s Tenerifeom promatrat će s tribina.

Golom Pedra Katalonci su poveli, no u 50. minuti Fuster je poravnao i, ispostavilo se kasnije, postavio konačan rezultat. Dvije minute prije kraja utakmice Zlatan Ibrahimović je faulirao Diego Godina i tako zaradio žuti karton.

Kako je to peti ove sezone, Šveđanin neće moći igrati naredno kolo protiv Tenerifea. Ibra je do sada propustio samo susret s Valencijom na Mestalli (0:0), a u 15 ligaških nastupa zabio je 11 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.