Ibra se pojavio na treningu Barce

Ibra se pojavio na treningu Barce

Edmir Škorić

Sa dosta oduševljena Barcin trener Pepe Guardiola dočekao je prvi trening Zlatana Ibrahimovića sa ostatkom ekipe. Bivši napadač Intera je sa zamotanom šakom prisustovao treningu, te uživao gledajući svoje igrače kako treniraju, a on lagano trčkarao.

Najveće Barcino pojačanje, Šveđanin Zlatan Ibrahimović, danas je odlučio pridružiti se ostatku ekipe koja je prošle sezone osvojila Primeru, Kup Kralja i Ligu Prvaka.

Budući da mu je šaka nedavno operisana, bivši napadač Intera tek je pomalo trčkarao, ali svojim prisustvom obradovao je igrače i navijače katalonskog kluba, kao i trenera Pepe Guardiolu.

"Iako je samo trčkarao, ovo je dobar znak. Ovako će se Zlatan prije uklopiti u ostatak ekipe. Vjerujem da će uskoro moći i pravilno trenirati, jer igrači moraju upoznati njegov stil, a ne samo njega. Ibrahimović se odlično uklopio, i primijetio sam da je jako tih i povučen dečko", završio je Guardiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.