Ibra: Šta bi tek bilo da Messi koristi i desnu nogu?!

Ibra: Šta bi tek bilo da Messi koristi i desnu nogu?!

Edmir Škorić

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović smatra da je Cristiano Ronaldo kompletniji od Lionela Messija, ali da je Argentinac prirodno nadaren.

Šveđanin je s Messijem igrao u Barceloni tijekom sezone 2009/10, te smatra da je argentinski čarobnjak najbolji igrač na svijetu.

"Leo Messi je pravi talent, dok je Cristiano Ronaldo proizvod mnogih treninga", kazao je Ibrahimović za TV3, dodavši:

"Messiju ne treba desna noga! Koristi samo lijevu i još uvijek je najbolji na svijetu. Zamislite da, također, koristi i svoju desnu nogu, onda bi mi (Milan) imali ozbiljnih problema!".

Milan u srjedu navečer gostuje na Nou Campu u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka. Prvi susret dva rivala, odigran na San Siru, završen je rezultatom 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije