Golman bh. selekcije

Ibrahim Šehić: Kao da su jedva čekali danas "povale", ne možeš Pjaniću onakav crveni pokazati

M. Šljivak

Golman reprezentacije BiH u nevjerici je nakon utakmice protiv Grčke.

Šehić ne može da vjeruje da je naša selekcija uspjela da ispusti prednost, ali krivce vidio u sudijama.

"Ne znam kako smo uspjeli da prospemo bodove. Igrali smo odlično, poništen nam je gol, Dulja je dao čist pogodak. To je bilo 3:0 i završena utakmica. Kao da su jedva čekali danas povale i da nam isključe najboljeg igrača. Ne razumijem da Pjaniću daš crveni karton koji  nije sklon takvim stvarima. Ovo  nam je lekcija i možemo naučiti mnogo iz ovog", istakao je Šehić.

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Nista nije Sehic kriv, ako ista on je sprijecio i pravi debakl danas. Sudiji treba zabraniti da sudi Bosni i Bosanskim timovima. To je isti sto je dao Zelji crvene protiv Maribora bez razloga. MAFIJAS
11 0
karlhajncbrazzzo
Ako istu lekciju učiš 20 godina i nikako da je naučiš, onda tu nažalost lijeka nema.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi