Ibrahim Šehić na golu Zmajeva u SAD
Bh. golman iza sebe ima sjajnu godinu, te se sigurno nameće kao glavna opcija na golu naše reprezentacije

Ukoliko mu Qarabag dopusti

Ibrahim Šehić na golu Zmajeva u SAD · Saznajemo

S. Mlaćo

Fudbalska reprezentacija BiH će krajem januara u SAD odigratidva prijateljska meča. Protivnici Zamjevića biće domaća selekcija i Meksiko, a novi selektor našeg nacionalnog tima Robert Prosinečki uskoro će objaviti i imena igrača na koje računa.

Ono što se do sada zna jeste da će put SAD krenuti 18 igrača i dva golmana, te da će Zmajeve predvoditi iskusni Haris Medunjanin. Na spisku će se naći i ponajbolji igrači Premijer lige BiH (Menalo, Ćavar, Bekić, Sarić, Ahmetović, Zakarić, Mihojević, Koljić, Zakarić, Graovac, Bilbija, Pirić..), a kako SportSport.ba saznaje mogao bi ih pojačati i golman Qarabaga Ibrahim Šehić.

Neslužbeno saznajemo da je Šehić jedna od onih igrača iz inostranstva koje Prosinečki želi voditi u SAD, a o njegovom angažmanu u ovoj akciji razgovarat će i sa trenerom Qarabaga kojeg dobro poznaje. Ukoliko Šehić dobije zeleno svjetlo od kluba uz njega će put SAD golman Zrinjskog Kenan Pirić, a ukoliko mu iz kluba pak ne dozvole odlazak, pozivu se, nezvanično saznajemo, može nadati golman mlade reprezentacije Nemanja Trkulja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi