Ibrahim Šehić odlazi iz Željezničara!

Raspada se šampionska generacija Željezničara

Ibrahim Šehić odlazi iz Željezničara!

Nakon što su klub napustili Sead Bućan i Predrag Šimić, a u Koreji se pred potpisom ugovora nalazi Samir Bekrić, FK Željezničar bi uskoro mogoa ostati bez još jednog člana šampionske ekipe.

Naime, prema informacijama do kojih je došao naš portal, Ibrahim Šehić se nalazi u pregovorima s jednim evropskim klubom i uskoro bi mogao napustiti klub s Grbavice.

Još uvijek se ne zna o kojem se klubu radi, ali je skoro sigurno kako najboljeg golmana Premijer lige BiH naredne sezone nećemo gledati u dresu Željezničara.

Šehić je sjajnim odbranama u Željezničaru i mladoj reprezentaciji privukao pažnju mnogih evropskih klubova na sebe, a cijena mu je dodatno porasla nedavnim pozivom u A reprezentaciju u prijateljskim utakmicama protiv Švedske i Njemačke.

Da napomenemo, ugovor Ibrahima Šehića sa Željezničarom veže do decembra ove godine i nakon toga je Šehić slobodan igrač. Prema tome, uprava tima s Grbavice će najvjerovatnije prodati Šehića kao bi nešto zaradila na njemu, a današnja vijest da je na Grbavicu stigao Elvis Karić samo dodatno potvrđuje da je Šehić na izlaznim vratima kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.