Ibrahim Škahić se oporavio i putuje na pripreme u Sloveniju

Defanzivac Slobode ponovo u stroju

Ibrahim Škahić se oporavio i putuje na pripreme u Sloveniju

A. Beganović

Aktuelni bosanskohercegovački viceprvak tuzlanska Sloboda drugi dio priprema odradit će u Sloveniji, a među putnicima biće i Ibrahim Škahić.

Defanzivni fudbaler Slobode završni dio prošle sezone propustio je zbog plućne embolije, no nakon nekoliko mjeseci oporavka njegovo zdravstveno stanje je mnogo bolje.

Danas je Skahić obavio detaljne liječničke preglede i dobio je zeleno svjetlo za povratak na teren što je potvrdio i za SportSport.ba.

"Nalazi su dobri, sutra imam još jedan pregled, no doktori su mi rekli da je sve u najboljem redu i da sam spreman za povratak na teren. S ekipom ću gotovo sigurno putovati na pripreme u Sloveniju", istakao je Škahić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zahvalio bih se čelnicima kluba, prije svega predsjedniku Azmiru Husiću i direktoru Saši Vugdaliću koji su cijelo vrijeme u ovim teškim momentima bili uz mene. S velikim nestrpljenjem očekujem prvi trening", dodao je Škahić kojeg zastupa Admir Husarić i koji će najvjerovatnije potpisati novi ugovor sa Slobodom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi