Ibrahimović: Ako bude sve kao sada, ostajem
EPA

SAD će pričekati

Ibrahimović: Ako bude sve kao sada, ostajem

Zlatan Ibrahimović će, po svemu sudeći, produžiti važeći ugovor sa Manchester Unitedom. 

Ovom legendarnom švedskom napadaču na kraju sezone ističe ugovor sa Manchester Unitedom, ali trener Jose Mourinho je još jučer najavio da će klub iskoristiti klauzulu o produženju saradnje.

"Nismo još razgovarali o tome. Imam ugovor 1+1 i ovdje mi je dobro. Ako se budem osjećao fizički kao sada, vjerovatno ću biti ovdje i sljedeće sezone. Želim da budem realan prema sebi, ako sam ovdje želim da mogu da igram najbolje što mogu, a ne da gubim vrijeme. Ako ostane ovako kako je sada, vjerovatno ću biti ovdje, ali još nije bilo razgovora", kazao je Ibrahimović. 

Ibrahimović je nedavno izjavio da bi nakon Manchester Uniteda volio zaigrati u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti