Ibrahimović: Beckham je igrač kakvog smo trebali

Zlatan zadovoljan dolaskom Beckhama

Ibrahimović: Beckham je igrač kakvog smo trebali

Adnan Beganović

Nekadašnji engleski reprezentativac David Beckham pojačao je redove PSG-a, a povodom ovog transfera oglasio se i najbolji igrač trenutnog lidera La Championata, Zlatan Ibrahimović.

"Njegov dolazak je odlična stvar jer osim iskustva ima i mnogo drugih kvaliteta. On nam donosi nešto i u mentalnom aspektu, pravi je pobjednik i to je upravo ono što nam treba. Puno će nam pomoći", izjavio je Ibrahimović, dok je sportski direktor PSG-a Leonardo istakao:

"Beckham je igrač koji ima impresivan životopis. Uvijek je igrao na visokom nivou i nije ovdje radi medijskog eksponiranja, nego da bi osvajao naslove."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.