Ibrahimović bi "možda" napustio Inter

Ibrahimović bi "možda" napustio Inter

Najbolji fudbaler prvaka Italije, milanskog Intera, švedski napadač bosanskih korijena Zlatan Ibrahimović dao je izjavu kojom stvara prostor mogućem odlasku sa San Sira.

- Da li bih morao otići u neki drugi klub kako bi osvojio Ligu prvaka? Mogao bih osvojiti to takmičenje u Interu, ali možda i u nekoj drugoj ekipi, izjavio je Zlatan za Canal Plus.

Ove sezone je Inter u Ligi prvaka dogurao do osmine finala, ali nije mogao dalje preko Manchester Uniteda. Opet je izostao golgeterski učinak Ibrahimovića, koji u 16 utakmica igranih u nokaut-fazi Lige prvaka u dresovima Ajaxa, Juventusa i Intera (2003-2009. godine) nikada nije uspio zabiti ni jedan gol!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.