Ibrahimović: Bitna je pobjeda

Zabio dva gola za Milan

Ibrahimović: Bitna je pobjeda

Edmir Škorić

Milan je slavio pobjedu nad Auxerreom (2:0) u prvoj utakmici grupe C Lige prvaka, a dvostruki strijelac bio je Šveđanin Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović je ljetos došao iz Barcelone, a njegov debi u prošlom vikendu protiv Cesene (2. kolo Serije A) nije bio za pamćenje. Naime, Rossoneri su poraženi sa 2:0, a švedski napadač je promašio i jedanaesterac.

Ipak, obradovao je Milanove navijače u sinoćnjem okršaju grupe C Lige pr vaka sa Auxerrom. Ibra je u drugom poluvremenu postigao dva gola i riješio pobjednika.

"Sjajan je osjećaj zabiti golove, ali bitna je pobjeda. Prvo smo poluvrijeme odigrali loše, ali drugo je bilo znatno bolje. Sretan sam što je na kraju sve završilo dobro. Uvijek želim pobijediti i naporno radim za to. A uz naporan rad, sve se vraća", kazao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.