Ibrahimović hvali Mourinha

Za njega je Mourinho najpametniji trener

Ibrahimović hvali Mourinha

Adnan Beganović

Jedan od najbolji svjetskih fudbalera, Zlatan Ibrahimović, izjavio je da je Jose Mourinho najinteligentniji trener s kojim je radio.

Švedski napadač je u dosadašnjoj karijeri radio s mnogim vrhunskim trenerima, a među njima je i Jose Mourinho, koji je Ibrahimovića trenirao u Interu u sezoni 208/2009.

"On je vrlo inteligentan. Mourinho ne tretira sve isto i jednostavno zna kako da postupa s ljudima kako bi iz njih izvukaso maksimum. On je najinteligentniji trener s kojim sam radio zbog načina na koji pristupa igračima. Mourinho u svakom trenutku zna da motiviše igrača i tu nema nikakve sumnje", izjavio je Ibrahimović u razgovoru za The Times.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti