Ibrahimović: Inter nije veliki klub

Opet "puca" po bivšem klubu

Ibrahimović: Inter nije veliki klub

Edmir Škorić

Kad god bi napustio neki klub počeo bi sa izjavama o bivšem klubu, stoga nikada nije imao lijepe odnose sa Juventusom. Sada Zlatan Ibrahimović "puca" na Inter, tvrdeći da je Barca velika momčad, dok Italijani to, kako sam tvrdi, nisu.

Šveđanin bosanskohercegovačkih korijena ovog je ljeta postao novi član aktuelnog španskog i evropskog prvaka Barcelone. Kada je napustio Delle Alpi i iz Juventusa stigao u Inter nije imao lijepe odnose sa "Starom damom". Ništa novo ni ovaj put.

Naime, Zlatan Ibrahimović još od samog dolaska na Nou Camp počeo je sa "paljbom" na klub u kojem je pružio najbolje partije i sa kojim je osvajao sve i svašta.

"Inter nema igrača koji u bilo kojoj utakmici mogu da stvore razliku, u svakoj utakmici u kojoj igraju protiv neke vrhunske ekipe teško to rješavaju. Baš to razlikuje velike ekipe od onih drugih. Barcelona, recimo, ima igrače koji mogu izvući momčad u svakom trenutku, zato i kažem da je Barcelona veliki klub", bahati je Zlatan kazao za magazin Barcelone, ne razmišljajući o eventualnim ponovnim susretima sa "svojima" na Giuseppe Meazzi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.