Ibrahimović: Ja sam najbolji na svijetu!

Ibrahimović: Ja sam najbolji na svijetu!

Napadač Milana, Zlatan Ibrahimović smatra kako je najbolji igrač na svijetu i ističe da će karijeru završiti u dresu Rossonera.

29-godišnji napadač kaže kako mu je odlično u Milanu i da je napravio dobar potez dolaskom u ovaj klub.

"Ovdje mi je sjajno i mislim da ću ovdje i završiti karijeru. Još nekolike godine i kraj. Morate se povući kada ste na vrhuncu", kaže Zlatan Ibrahimović, te dodaje kako mu nema ravnog:

"Mislim da sam najbolji i da mogu sve."

Ibrahomović se često čuje sa trenerom Reala, Joseom Mourinhom, ali kako kaže nema ništa od njegovog odlaska u madridski klub.

"Čujem se često sa Mourinhom, ali neću otići u Real za njim. On je veliki trener. Nikada nismo pričali o mom odlasku iz Intera", ističe 29-godišnji napadač.

"Pravi navijač treba da bude zadovoljan jer sam igrao tamo. Prije mog dolaska nisu osvojili ništa. Rado se sjećam tog perida tamo, ali se neću nikada vratiti", osvrnuo se za kraj na svoj odlazak iz Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije