Ibrahimović je noćna mora za svoje bivše trenere

Postavio čudan rekord

Ibrahimović je noćna mora za svoje bivše trenere

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda remizirali su jučera na gostovanju protiv Evertona (1:1) u meču 14. kola engleskog Premiershipa.

Crveni đavoli ponovo nisu uspjeli da upišu tri boda, te su Goodison morali napustiti s jednim osvojenim bodom. Jedini strijelac za ekipu Josea Mourinha bio je Zlatan Ibrahimović koji je jučer postavio novi, ali dosta čudan rekord.

Naime, Ibrahimović je u svojoj dosadašnjoj karijeri imao devet različitih trenera, ali je bio nemililosrdan prema njihovim klubovima kada bi mu oni bili protivnici. Ibrahimović je postizao golove protiv osam svojih trenera, odnosno klubova koje su oni vodili.

Ibrahimović je jučer postigao gol Evertonu kojeg s klupe vodi Ronald Koeman. Zlatan je s njim sarađivao kada je nosio dres Ajaxa. Jedini menadžer koji je "preživio" je Jose Mourinho. Zlatan je s njim sarađivao u Interu, ali je odlaskom u Barcelonu imao priliku da postigne gol, ali to nije uspio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije