Ibrahimović: Kazna je smiješna i neprofesionalna

U svom stilu...

Ibrahimović: Kazna je smiješna i neprofesionalna

Zlatan Ibrahimović kažnjen je sa četiri utakmice suspenzije zbog uvrede suca i sporne izjave nakon poraza protiv Bordeauxa.

Švedski fudbaler u svom stilu prokomentarisao je kaznu, koja je prema njegovim riječima neprofesionalna i smiješna. 

"Kazna je dokaz onoga što govorim, to ljudi mogu sad i sami vidjeti. Cijela situacija je loša šala, kazna je neprofesionalna i smiješna. Šteta za fudbal. Bio bih sretniji da su me kaznili do kraja godine, otišao bih odmah na godišnji", objavio je Ibrahimović, te dodao:

"Moje riječi nisu bile upućene sucu. Razgovarali smo kasnije i on je to potvrdio. Da je sudac bio meta, ja bih se već ispričao", dodao je Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Trener Blanc na Ibrahimovića tako neće moći računati u predstojećim

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti