Ibrahimović i Mihajlović izabrali pjesmu koju će u duetu pjevati: Sam naziv iste sve govori

Prisustvovat će muzičkom festivalu u San Remu

Ibrahimović i Mihajlović izabrali pjesmu koju će u duetu pjevati: Sam naziv iste sve govori

E. Škorić

U četvrtak će se održati poznati muzički festival San Remo na kojem će nastupiti Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović.

Srbin i Šveđanin bosanskog porijekla otpjevat će pjesmu grupe Nomadi iz 1972. pod nazivom "Io Vagabundo". Mihajlović i Ibrahimović veliki su prijatelji, a njih dvojica pričat će o svojoj prošlosti, ali i o tome kako su se upoznali i postali prijatelji.

Izbor same pjesme nije slučajan. U prevodu "Io Vagabudno" znači "lutam", a Ibrahimović je neko ko je porijeklom s ovih prostora, no roditelji su mu u potrazi za boljim životom otputovali u Švedsku, pa je i sam "lutao" kako je rastao.

Majka mu je Hrvatica, a otac Bosanac.

Top Komentari

ghast0
A deda Srbin, nena crnogorka, tetka makedonka, tetak slovenac. Ibra je Juga hahahah
3 8
karlhajncbrazzzo
Mihajlović je Srbin porijeklom iz Hrvatske iz Borova Sela. Ibra je od oca Bošnjaka iz Bijeljine i matere Romkinje iz Zadra, trenutno Šveđanin.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi