Kralj svih kraljeva: Izjave Zlatana Ibrahimovića niko drugi ne može kopirati

Još jedna urnebesna izjava

Kralj svih kraljeva: Izjave Zlatana Ibrahimovića niko drugi ne može kopirati

Endin Čaušević

Milan je danas u gostima pobijedio Udinese sa 2:1, a junak je ponovo bio Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović je u samom finišu utakmice uspio da postigne gol za pobjedu Rossonera. Iskusni 39-godišnji napadač je pokazao da je u fantastičnoj formi jer je ovo već sedmi gol za njega na četiri meča Serije A.

Nakon utakmice Zlatan je briljirao i pred kamerama, te je dao izjavu o kojoj će se sigurno još dugo pričati.

"To je bio jedini način da pošaljem loptu u gol. Nekada uđe u gol, a nekada ne. Ovaj put je ušla, a naredni put... će također ući, nemojte da brinete", kroz smijeh je rekao.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije