Ibrahimović: Milan? To su špekulacije, ostajem u PSG-u

Fudbaler PSG-a

Ibrahimović: Milan? To su špekulacije, ostajem u PSG-u

Za dovođenje Zlatana Ibrahimovića veliki interes pokazali su čelnici italijanskog Milana, ali po svemu od njegovog odlaska iz Paris Saint-Germaina neće biti ništa.

Iako je Silvio Berlusconi već najavio da će u nadolazećem periodu vratiti Zlatana Ibrahimovića u redove Milana, švedski reprezentativac je demantovao eventualni transfer i još jednom ponovio da ne planira napustiti svoj klub.

"Pripadam PSG-u, imam još godinu dana ugovora i sve ostalo su medijske špekulacije. Mislim da nijedan novinar nije kontaktirao ljude iz Milana i pitao ih da li smo razgovarali. Nemam ideju odakle dolaze takve priče, pretpostavljam da je ljudima potrebno da o nečemu pišu", kazao je 33-godišnji Ibrahimovič i dodao: 

"Zaista mislim da neću otići. Osvojili smo sve u Francuskoj ove sezone i radije bih igrao za klub koji mi se dopada i u kojem uživam. Liga prvaka mi nije ključna u izboru kluba, važan je osjećaj dok si negdje", zaključio je Šveđanin. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.