Ibrahimović: Moj naredni klub će biti veliko iznenađenje
FOTO: EPA

Povezuje se s brojnim klubovima, ali i dalje je član PSG-a

Ibrahimović: Moj naredni klub će biti veliko iznenađenje

Adnan Beganović

U posljednjih nekoliko godina, odnosno tokom svakog prelaznog roka jedan od najboljih svjetskih igrača Zlatan Ibrahimović, povezuje se s brojnim klubovima.

Tako su inostrani mediji Ibrahimovića i tokom ovog prelaznog roka selili iz Pariza, a kao njegov novi klub spominjao se Milan, čije boje je svojevremeno i branio.

Međutim, Ibrahimović je i dalje član PSG-a i tvrdi da je sretan u redovima francuskog prvaka, ali i da će u njegov novi klub biti za mnoge veliko iznenađenje.

"Moja naredni klub će biti iznenađenje, veliko iznenađenje", za engleske medije je istakao Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"U PSG-u sam sretan. Zar se to ne vidi na terenu? Imam ugovor još godinu dana, a stvari u klubu idu nabolje. Imamo jak tim i mislim da možemo pružati bolje partije od onih koje trenutno pružamo", dodao je švedski napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.