Ibrahimović na ljeto seli u Španiju

Prema najavama menadžera

Ibrahimović na ljeto seli u Španiju

Mino Raiola, menadžer Šveđanina bosanskog porijekla Zlatana Ibrahimovića, najavio je mogući transfer svog klijenta u jedan od dva najbolja španska kluba.

- Zlatana žele i Real i Barcelona - izjavio je Raiola za milanski dnevnik Il Giorno. - Obje su ponude interesantne jer bi Zlatan u Primeri bio kadar zabiti 40 golova u sezoni. U Španiji se igra mnogo otvorenije nego u Seriji A.

Na pitanje hoće li mu sam predložiti odlazak, Raiola je odgovorio: „Otići će iz Intera ako bude sam tako odlučio. Na isti način, njegovom željom, realizovali smo transfere iz Ajaxa u Juventus odnosno Juventusa u Inter. Zvao ga je tada i Milan, ali je radije odabrao Inter zbog afere "calciopoli".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.