Ibrahimović najavljuje bolju igru Milana

Ibrahimović najavljuje bolju igru Milana

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović uoči utakmice četvrtog kola Lige prvaka protiv Real Madrida smatra da njegov tim može doći do pobjede samo ukoliko odigra suprotno onome što je odigrao u Madridu.

"Moramo odigrati suprotno od onoga kako smo igrali u prvoj utakmici u Madridu. Bili smo spori, nismo bili agresivni, a tako se ne može doći do pobjede. Ipak, ovo je druga utakmica, želimo odigrati dobro i pokazati da smo i dalje tim koji može doći do naslova prvaka", kaže švedski napadač i dodaje:

"Osjećam se dobro, želim pomoći svojim suigračima. Milan mi je drugi dom, osjećam se sjajno, atmosfera je vrlo dobra, a da bi ostala dobra trebamo pobijeđivati. Zato jedva čekam sutrašnju utakmicu pred punim San Sirom", rekao je Zlatan Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije