Ibrahimović: Nismo ovdje došli da se odmaramo

Ne boji se Engleske i Francuske

Ibrahimović: Nismo ovdje došli da se odmaramo

Edmir Škorić

Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović ističe kako ne može dočekati utakmicu s Engleskom.

Jasno je da su Engleska i Francuska glavni favoriti za plasman u četvrtfinale u grupi D, no Ibrahimović vjeruje da njegova Švedska može biti konkurentna. Šveđani Euro otvaraju utakmicom s domaćom Ukrajinom za tri dana, a zatim će, 15. juna, odmjeriti snage s Engleskom.

 

Milanov napadač smatra da bi upravo ta utakmica mogla biti presudna. 

 

"Vrijeme je za izazove. Nismo ovdje došli na odmor. Moja borba s Terryjem će biti senzacija i ja volim ovakve utakmice. Želim učiniti sve što je moguće da pobijedimo. Ne bojim se Engleske i Francuske. Oni su pod pritiskom mnogo više nego što smo mi", kazao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije