Ibrahimović: Nisu me impresionirali, bilo bi to mnogo bolje da sam ja u ekipi

Otkrio da nije baš poželjan u reprezentaciji

Ibrahimović: Nisu me impresionirali, bilo bi to mnogo bolje da sam ja u ekipi

Endin Čaušević

Reprezentacija Švedske u posljednjim sekundama utakmice ispustila je bod protiv Njemačke čime je sebi znatno otežala put prema osmini finala.

Šveđani su u prvom poluvremenu stigli do vodstva protiv Njemačke, ali su se ostatak utakmice pokušali odbraniti, no to nisu uspjeli. Njemačka je golom Tonija Kroosa u posljednjim sekundama utakmice uspjela da dođe do pobjede koja im daje velike šanse za prolaz dalje.

Što se Švedske tiče njima sada ostaje utakmica protiv Meksika u kojoj im treba pobjeda i kiks Njemačke da se plasiraju dalje. Nakon utakmice protiv Njemačke oglasio se i najbolji igrač Švedske svih vremena Zlatan Ibrahimović koji je poručio da je nepoželjna osoba u ekipi, te da se uopšte ne želi više miješati.

"Nisam impresioniran onim što su pokazali i vjerujem da bismo mnogo više uradili da sam ja u ekipi. Kada sam rekao da im želim pomoći oni su to odbili i jednostavno je došlo vijeme da ih pustite da uživaju. Očito je da više nisam poželjan u toj ekipi jer sam govorio neko vrijeme da idem s njima na SP", poručio je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi